Geregistreerd mediator. Register vertrouwenspersoon.
Aangesloten bij De Raad van Mediators.
Lid NMv. ADR full certified.

Eindhoven - 's-Hertogenbosch
Oss - Tilburg - Uden e.o

Geregistreerd mediator. Register vertrouwenspersoon

Aangesloten bij De Raad van Mediators

Lid NMv. ADR full certified

Met vestigingen in o.a. Den Bosch, Boxtel, Eindhoven, Tilburg, Oss, en Uden

Specialist voor ondernemer in scheiding 

Peter Westerling is register mediator en register vertrouwenspersoon.  Bent u ondernemer en gaat u scheiden? Dan heeft u een mediator nodig met voldoende bagage (kennis en ervaring)die het samen met beide partijen goed kan regelen. Peter Westerling was voordat hij als mediator startte ruim 25 jaar ondernemer en eigenaar van diverse bedrijven en weet waarover hij praat.
Neem vrijblijvend contact op en/of plan direct een (gratis) adviesgesprek in. Door het zetten van deze eerste stap, komt de oplossing snel dichterbij!

"Als mediator ben ik volledig onafhankelijk. Ik bied een luisterend oor voor alle partijen. Samen zoeken we naar oplossingen. Indien nodig stellen we financiele plannen op. Gemaakte afspraken worden geborgd en vastgelegd. Doel is rust te creeren, spanningen te verminderen, vertrouwen en respect te herstellen. Daardoor wordt het mogelijk weloverwogen (zakelijke) beslissingen te nemen en conflicten definitief te beeindigen."

Peter Westerling, register mediator en vertrouwenspersoon
 
"Als mediator ben ik volledig onafhankelijk. Ik bied een luisterend oor voor alle partijen. Samen zoeken we naar oplossingen. Indien nodig stellen we financiële plannen op. Gemaakte afspraken worden geborgd en vastgelegd. Doel is rust te creeëren, spanningen te verminderen, vertrouwen en respect te herstellen. Daardoor wordt het mogelijk weloverwogen (zakelijke) beslissingen te nemen en conflicten definitief te beëindigen."
Mediation is goedkoper dan procederen! Klik hier voor informatie over kosten.